Developed in part with a grant from
the National Science Foundation
Review of Mister Auto

Mister Auto reviews

Is this your business?
6 reviews
Genas, B9 1091 GL, FR
Tel: 0900-3400010

6 Reviews From Our Community

5 stars
4 stars
3 stars
Service
0
Value
0
Shipping
0
Returns
0
Quality
0

All Reviews

michaelb1086
3 reviews
4 helpful votes
7/5/18
if your reading this review, regarding the scam site mister auto, the probability is, you have already been scammed, as I was,
Its a long story, weeks, and months, of trying to deal with mister auto; they wouldnt return my £91
Even with the intervention of PAYPAL, I got a refund, less £25.
I cant understand why PAYPAL, gives mister auto credibility, by being attached to the site
boz
kurtc9
1 review
1 helpful vote
8/17/13
I did not recieve the ordered parts and they asked me to arrange the delivery with another company. I guess this should be part of their service. Finally could not deliver and wanted to arrange a refund. But after two months i still did not get my money back.

Part was ordered 6 juni 2013 , now 17 august is still have no parts and still have no money refund.

Bad service !!!
ak100
1 review
1 helpful vote
3/6/13
Late delivery because of late sending (everything was in stock on website).
Arrogant reply when you ask questions.
jacquesv1
1 review
1 helpful vote
1/22/13
Zelfde ervaring als voorgaande reviewers. Ik had ook ATE schijven gekocht en ook deze waren na een paar maand krom. Dus maar weer nieuwe besteld... Je hebt op deze site de mogelijkheid om onderdelen te selecteren a.d.h.v. je kenteken. Echter, dit wil niet zeggen dat de onderdelen ook zullen passen. Mister auto zegt zelf hierover:

Beste heer Verhoeven,

Dank voor uw eerlijke mail.

Inderdaad komt deze situatie vaker voor. Dat heeft een reden: zoeken op kenteken leidt niet naar uw specifieke voertuig maar naar de produktielijn. Als er tijdens zo'n produktielijn een verandering wordt aangebracht in de gebruikte onderdelen vertaalt dit zich in een bredere keus van het betreffende onderdeel. Wij adviseren daarom altijd een onderdeel te selecteren op basis van het originele onderdeelnummer als gehanteerd door de fabrikant. Dit zogenaamde OEM-nummer kunt u opvragen bij de dealer of de fabrikant zelf. U kunt dit nummer vervolgens vergelijken met de nummers die u vindt als u onder het betreffende onderdeel klikt op "kijk voor meer info". Komen de nummers overeen, dan heeft u het enige juiste onderdeel te pakken.

De beslissing over de retour termijn is onherroepelijk. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Het Team Mister-Auto

HET STAAT NERGENS OP DE SITE DAT DIT HET GEVAL ISW EN ZIJ ADVISEREN HELEMAAL NIKS!!!

Bestel hier nooit weer ;)
Slechte service bovendien
henkb
1 review
1 helpful vote
1/3/13
1 week waiting and receiving al less quality product! (ordered a Sachs and received febi )
hansv1
2 reviews
7 helpful votes
1/2/12
On this site the Warrenty-quote is: NO GOOD-MONEY BACK..

Brake disks from a good brand, ATE, for my car at this internet-store.
After approx 3000 km The brakes started vibrating.
I contacted the store and their reply was that they would sent a new set of brake-disks or refund the money. I asked if they had a better quality and that I was willing to pay the extra costs.
After they found out that I was not a garage but an end-consumer their reply was that it was probably my fault during the mounting of the disks.
I'm an automotive-engineer with the highest degree in Holland so tell me how to fix a job like this.
SO NO WARRENTY at MISTER-AUTO.

I bought a new pair of brake-disks of a better quality and no problems with the brakes at all.

The conversation with mister-auto:

Opvolging van mijn vraag
Bestelnummer : MA-*******31011-422475NL
Hans VAN HEK :
28 Augustus 2011 14h49
Geachte dame, heer,

Op 15 mei j.l. heb ik bovenstaande bestelling, remschijven voor een renault espace IV, bij u gedaan.
Nu, na ca 3000km gaan de remschijven trillen bij het remmen. De remschijven zijn krom.
Hiermee wil ik aanspraak maken op uw garantie.

Graag verneem ik van u.

Hans van Hek
Mister Auto :
30 Augustus 2011 14h36
Geachte meneer VAN HEK,

Uiteraard is dit geen enkel probleem. Om dit in orde te kunnen maken, zouden wij echter graag van u vernemen of u een nieuw paar remschijven zou willen ontvangen of dat u de voorkeur geeft aan een terugstorting van het door u betaalde bedrag.

Met vriendelijke groet,
Team Mister-Auto
Hans VAN HEK :
31 Augustus 2011 22h23
Geacht team(lid),

ik heb zeker remschijven nodig. Mijn vraag is hierbij: ik heb gekozen voor de ATE remschijven omdat ik voor kwaliteit wil kiezen. (op Ebay zijn al remschijven voor 79,90 euro te koop). Nu trillen mijn remmen en dat irriteert mij mateloos.
Wellicht kunt u de zg sport-remschijven leveren. Op ebay vindt ik bij Mr. autoteile, wat wellicht hetzelfde is als mister auto, deze schijven voor 131,52. Indien u deze kunt leveren bestel ik ze graag bij u. Hiermee hoop ik het trilprobleem op te kunnen lossen. Ben bereidt ervoor bij te betalen als dat redelijk is.

Hoor graag van u.

Hans van Hek
Mister Auto :
01 September 2011 13h32
Beste heer VAN HEK,

Terugkomend op uw eerste vraag ; indien wij de garantie gaan claimen bij ATE, dienen wij mede te delen hoe de schijven gemonteerd zijn. is dat door een garage gedaan en heeft u deze dan vervolgens gevraagd om na te kijken waarom de schijven krom zijn?
Als de schijven namelijk ondeugdelijk zijn gemonteerd, dan kan er inderdaad na enkele kilometers één of beide schijven krom trekken.
En heeft u de auto weer opnieuw laten uitlijnen?

Met vriendelijke groet,
Het Team Mister-Auto

Hans VAN HEK :
01 September 2011 17h59
De schijven zijn door mijzelf gemonteerd.
Ik ben autotechnisch ingenieur, afgestudeerd in Apeldoorn, en laat niemand aan mijn auto sleutelen. De auto is uitgelijnd wat overigens niets met trillende remmen te maken heeft. Er zitten ook nagenoeg nieuwe banden op.
Maar het gaat hier mijns inziens nog steeds over de kwaliriet van de remschijven.
Dus mijn vraag is nog steeds of u een betere kwaliteit remschijven kunt leveren.

Zo niet dan heb ik de voorkeur voor de terugstorting van het door mij betaalde bedrag.

Hans van Hek
Mister Auto :
02 September 2011 10h19
Beste heer VAN HEK,

ATE is een goed en kwalitatief merk en wij hebben geen eerdere garantie-claim mogen ontvangen.
In uw geval betekent dit dat de schijven gedemonteerd dienen te worden en opgestuurd moeten worden naar ATE, waar zij bepalen of het garantie is of niet.
Het feit dat geen officiele garage de schijven heeft vervangen maakt het er niet gemakkelijker op.

Alvorens ( valse) beloftes te doen, zullen wij eerst navragen bij onze leverancier wat de procedure is.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk verder informeren over het vervolg....

Met vriendelijke groet,
Het Team Mister-Auto
Hans VAN HEK :
02 September 2011 11h36
Op 30 augustus schrijft u mij: 'Dit is geen enkel probleem'
Nu zijn kromme remschijven wel een probleem?
Is het omdat ik vraag naar een betere kwaliteit of is het iets anders?

Hans van Hek
Mister Auto :
02 September 2011 15h38
Beste heer VAN HEK,

In eerste instantie zijn wij ervan uitgegaan dat de schijven door een erkende garage waren vervangen. Daarnaast heeft onze leverancier inmidels medegedeeld dat het geen garantie betreft. Kortom wij moeten u teleurstellen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,
Het Team Mister-Auto
Hans VAN HEK :
08 September 2011 00h05
Dame, heer,

Wat betekent: niet goed, geld terug-garantie?

Ing. J.F. van Hek
Hans VAN HEK :
08 September 2011 00h11
Dame, Heer,

Kunt u mij aangeven waar op uw site staat dat geleverde onderdelen gemonteerd dienen te worden door een erkend garagebedrijf?
Kunt u mij aangeven waar staat dat indien onderdelen niet door een erkend garagebedrijf worden gemonteerd er geen garantie wordt gegeven op de geleverde onderdelen?

Ing. J.F. van Hek
Hans VAN HEK :
08 September 2011 00h15
Op uw site staat vermeld: 'Niet goed geld terug' garantie.
Indien ATE u geen garantie geeft op aan u geleverde onderdelen is dat een afspraak tussen u en ATE.
De afspraak bij aankoop bij u is niet goed geld terug.

Indien u deze afspraak niet nakomt zal ik dit zeker laten onderzoeken en gerechtelijke stappen tegen Mister-auto overwegen.

Ing. J.F. van Hek
Mister Auto :
08 September 2011 11h41
Beste heer VAN HEK,

Het staat u vrij om onderzoek te doen met betrekking tot gerechtelijke stappen.
Wij hebben u uitgelegd hoe en waarom...
Het is zoals de "Rijdende rechter" het zegt : " Dit is onze uitspraak en hier moet u het mee doen".

Met vriendelijke groet,
Het Team Mister-Auto
Hans VAN HEK :
08 September 2011 11h51
Wat de gerechtelijke uitspraak hierover zal zijn zal niet zijn zoals u hert stelt.

Vriendelijke groet,

Ing. J.F. van Hek
Een antwoord toevoegen
Uw bericht
Mijn account
Welkom Hans VAN HEK
Klantnummer: 422475 Uitloggen
Mijn bestellingen

Mijn bestellingen

Mijn gegevens

Mijn persoonlijke gegevens
Mijn leveradressen

Mijn voertuigen

Mijn voertuigenlijst

Nieuwsbrief

Mijn abonnement

Klantendienst

Een vraag stellen
Mijn vragen

Customer Questions & Answers

Questions? Get answers from the Mister Auto staff and other customers.
Note: this is not for reviews - click here to write a review
Get notified about new answers to your questions.
Posting guidelines
Typical questions asked:
  • How long does shipping take?
  • What is the return policy?
  • Where is the company located?

Did You Find This Page Useful?

Sites You Might Also Like

Business owners: What’s your side of the story?

Register now for free – get notified of new reviews, respond to consumer feedback, add new photos to your page and much more.

Manage your business
×
Have a question about
Mister Auto?
Post Review