Developed in part with a grant from
the National Science Foundation
Review of Peridress

Peridress reviews

Is this your business?
13 reviews
Shanghai, CN
Tel: +1 347 809 5268
chris@idreammart.com

13 Reviews From Our Community

Service
0
Value
0
Shipping
0
Returns
0
Quality
0

All Reviews

teresab56
1 review
1 helpful vote
2/9/16

Dresses are not as pictured. They won't give you your money back even when you send the dress back because they will say there is nothing wrong with it . Cheap material too. How can these companies be able to sell in the US.

amant2
8 reviews
11 helpful votes
3/22/14

This is one of a collection of half a dozen Chinese sites based in Shanghai and owned by someone called Xiaozhe Zhou. Between them they sell Chinese fashion, bridal dresses, wigs, and more.

nicolas10
1 review
2 helpful votes
7/11/13

Good start! communication ok and dress arrived a week earlier than the date requested. Dress made to the wrong sizes not to those given to them and workmanship terrible!!! Cannot get a response to requests for a refund and doubt I ever will, AVOID !!!

koo6
1 review
4 helpful votes
2/8/12

K SOOOO IM FREAKING OUT!!! I JUST ORDERED BRIDESMAID DRESSES OFF THE SITE LAST WEEK AND IM JUST COMING ACROSS THE REVIEWS? WHAT SHOULD I DO?!!

denishs
1 review
1 helpful vote
12/25/11

My dress arrived today and I am over the moon with it, so very happy. I did pay an extra 16.00 for it to come boxed but it just came in a plastic bag so I will need to have it professionally pressed but it is fine as I am so happy with the dress.

gweng1
1 review
2 helpful votes
12/20/11

Please, please, please do not order from them. I got my dress on Dec 17, 11 and was very disappointed. I regret not visiting this website first, before placing my order. Before ordering, I read the reviews, testimonials and everything. The dress looks cheap, nothing like the picture, and I could have gotten a dress from the flea market or thrift shop that looks better. No response from last e-mail sent; they aren't standing by their word to fix dress for free. I'm out of several hundred dollars and a dress I'm not happy with.

lisam32
1 review
2 helpful votes
7/21/11

I ordered my wedding gown and a bridesmaid dress from this site on the 22nd June 2011, I received them today, one month later. Unfortunately, both dresses are of poor quality (although the wedding dress is the worst of the two) and although specific measurements were given, the wedding dress is too tight around my thighs and I can barely walk in it, let alone sit down! The workmanship on both dresses is pretty shoddy. My dress in particular looks nothing like the photo. Hugely dissappointed and I am currently trying to get a refund out of them but I'm not holding my breathe. It cost $629 (NZD) which is a lot to us, and I don't know what I'm going to do if we don't get our money back :o(

lynnh5
2 reviews
8 helpful votes
5/23/11

I ordered a dress April 8th, promising me it would be here by May 9th. That day came and went, no dress. I tried numerous times to contact them, with no response. I called my credit card company about the fraud and they refunded my money. Only then did Peridress contact me from China via email, asking me to wait a lot longer. Needless to say I said "no". They had the nerve to ask me for a "prompt response" to their email. Do not order from them, they take your money and you get nothing!

chriso1
656 reviews
3,145 helpful votes
5/22/11

This is one of a collection of half a dozen Chinese sites based in Shanghai and owned by someone called Xiaozhe Zhou. Between them they sell Chinese fashion, bridal dresses, wigs, and more.

So this is likely to be a wholesaler running a dressmaking shop on the side. No way to tell, unless it's verified, as it's commonplace for Chinese sites to use a certain economy with the truth when describing their businesses.

The Chinese often don't run businesses the way we expect, to put it mildly. And even the honest ones assume that you've read ALL the details before handing over your money - who wouldn't?

So in case you don't spot the answers on the site, here are some useful questions to ask yourself before you do business here:

1. Is that dress in the photo one that you made?

Answer: No, we've never seen it. We took the picture from some other website because we thought we might be able to make something sort of like it, more or less.

2. Well is that the dress I will get, then?

Answer: No. We'll do our best to get it to look mostly the same, though.

3. What do you mean by "mostly the same"?

Answer: Well, for a start we're working from the photo, not the dress itself. And the color might be different. And the embroidery, we can't get that right at all. And obviously, the materials and the quality will be nowhere nearly the same. But apart from that, it will look more or less the same, mainly.

4. Will the dress fit me?

Answer: Probably not. You'll need to get it altered by someone locally, that's normal.

5. But will it at least be the same shape as in the photo?

Answer: mostly. It depends.

6. If I don't like it, may I ...

Answer: No.

7. How long will it take to get it?

Answer: In theory, a month, plus shipping time. Or however long it takes to make it.

This part is not a scam, because almost all of the above is right there on the site if you take the time to look for it before handing over your money.

But wait, I could be wrong, so go read some of the "testimonials" such as this one, from Sonia Smith:

"The moonlight Quinceanera prom dress was sent to me in 6 weeks, which was promised as a delivery time of Peridress. I came across the website in chance after thousands webpages was browsed and found no derised simple silhouette in dream. I placed an order immediately but my friends were skeptical about the dress quality worked out from an online dress shop. As result, I was the bid winner for the dress from experienced Peridress seam workers were beyond my imagination from the web-picture, everything was perfect only some wrinkles left on the well wrapped fabric. But it didn't care. All guests at the Quinceanera prom didn't meanly give their positive complements. I love it and will find more chances to wear. Thanks for their deligent work in my dress. "

Convincing, no? No. Everyone in the testimonials department seems to have come down with a case of me-no-speaky-Engrish, such as this one (and note the unfortunate use of the word "woe" instead of "wow", by the way!):

"When I knew I should do majority work of wedding plan, I was very confused. In particular for bridal gowns, I had nothing about it, although Sandra, a bridal-to-be had caught the fancy of different styles on Peridress, She was so excited to decide which is an exactly fit to her. Both of us felt nothing to do, however thank for their professional advisers, whose are so nice to provide with personal service throughout whole of order procedure and manufacture flow.

"They told that simple silhouette, for example a line will flatter me more. And I also said I need the same result of glim beading as picture on their website. Finally they made it. Woe, is the only word when I received my dress package and stand before the mirror to look into myself. Another thing can't be neglected is so promptly they are from the order placing day to sanding dress oversea. Nearly waiting for 40 business days, I got the dreamy dress.

"I couldn't restrain excitement to look forward to wedding banquet coming near. On Sept 5th 2009, almost all the people at this ceremony stared to give comments on my dress. "Beautiful", "perfect fit", and "stunning", all wonderful words swamped around to give a happiest feeling. "

This part IS a scam. The photos of these genuine brides and grooms have been stolen from the web and used here alongside clearly faked so-called testimonials, and this is all as phony as it gets.

If you're still unconvinced, take a look at the reviews, in which someone is threatening to report the site to the FBI. Are we done here yet?

Look, all this is right here on the site. Are you about to hand over $300 to these people? Even now?

Why?

lesleys3
1 review
4 helpful votes
5/22/11

i orderd two dresses from this webb site one has arrived and the quality is very poor also when i orderd i was asked what date was the dresses were needed for the first dress arrived 1week to late the other one i needed for a wedding on april 29th i am still waiting for i had to pay in advance over £250.00 pounds please can you help

anav
1 review
3 helpful votes
5/15/11

I ordered a dress in Feb 2011,I was to receive the dress on April 30,2011
well I am still waiting , I sent 6 e-mails and no response,I was able to dispute
the charges but now I have to find Another dress,but I do not trust buying
on the internet any more.

michellef3
1 review
2 helpful votes
5/4/10

I ordered a dress from this company a month ago and I have never recieved a confirmation. I have e-mailed them and called them both with no response. At this point I'm not to pleased to say the least. Communication is very poor.

kathyc2
1 review
3 helpful votes
4/20/10

Buyer beware it is in China so the sizes are not the same as in the US.There is no returns. If you need it alter because adult sizes are made for very small children the will sell you extra material even if you give them you exact measurements

Customer Questions & Answers

Helpful answer 0
Votes
Thanks for voting!
Not as helpful
Question:
Answer:

K SOOO IM REALY FREAKING OUT!! I ORDERED BRIDESMAID DRESSES LAST WEEK AND JUST COMING ACROSS THIS NOW!! WHAT DO I DO?

By KO O.
Questions? Get answers from the Peridress staff and other customers.
Note: this is not for reviews - click here to write a review
Get notified about new answers to your questions.
Posting guidelines
Typical questions asked:
  • How long does shipping take?
  • What is the return policy?
  • Where is the company located?

Did You Find This Page Useful?

Sites You Might Also Like

Business owners: What’s your side of the story?

Register now for free – get notified of new reviews, respond to consumer feedback, add new photos to your page and much more.

Manage your business
×
Have a question about
Peridress?
Post Review