We’re in this together! Stay safe with our COVID-19 guide

View
×

Nick D.

 • 1 Review
 • 0 Helpful Votes
 • 0 Thank Yous

Member since December 2020

 • Review

  1

 • First Reviews

  0

 • Thank Yous

  0

 • Fans

  0

 • Profile Views

  11

Review Distribution

1 Review by Nick

12/15/20

DJStunter houd zich niet aan de wet, en ik raad alle gedupeerde aan om hen te melden bij het ACM, ConsuWijzer.

DJStunter heeft onrechtmatig in de algemene voorwaarden verstopt dat je geen herroepingsrecht hebt op bepaalde producten. Mocht DJStunter uw retour weigeren omdat er bij het product software is meegeleverd dan kunt u refereren naar:
- Burgerlijk Wetboek Boek 6, Artikel 230p g

Hier staat in:
- De consument heeft geen recht van ontbinding bij:
G. De levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de consument en de consument heeft verklaard dat hij daarmee afstand doet van zijn recht van ontbinding.

Voor andere producten kunt u het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Artikel 230p verder uitlezen. Ook zou u het artikel "Wettelijke uitzonderingen herroepingsrecht / bedenktijd" van Webwinkelkeur kunnen lezen.

Ik heb eind september bij DJStunter een Focusrite 2i2 Studio Bundle besteld. 'Gelukkig' kwam ik, voordat ik het pakket ontvangen had, erachter dat ik het verkeerde product heb besteld. Dan zou je denken dat het retourneren van je bestelling geen enkel probleem moet zijn, fout!
DJStunter heeft mijn herroepingsrecht ter alle tijden geweigerd, hen wijzen op de Nederlandse wet mocht niet baten.

Na talloze discussies heb ik DJStunter vermeld dat ik het product hoe dan ook, op eigen kosten, zal terugsturen. Zij hebben hiermee ingestemd, en zouden het product bekijken.

Wanneer mijn zending bij DJStunter geleverd was, heb ik een mail verstuurd om te vragen of alles in goede orde is ontvangen. Hier heb ik een week lang geen antwoord op mogen ontvangen. Ik heb toen mijn uiterste best moeten doen om uiteindelijk toch nog een antwoord te krijgen.

Eindelijk kreeg ik antwoord. DJStunter verteld mij niks te hebben ontvangen! Ik heb dit teruggekoppeld naar PostNL, waarop PostNL een onderzoek heeft gestart. PostNL heeft DJStunter tweemaal een brief verstuurd met de vraag binnen twee weken te antwoorden, hier is DJStunter niet op in gegaan. PostNL heeft uit het onderzoek geconcludeerd dat DJStunter het pakket correct in ontvangst heeft genomen. Ik heb dit teruggekoppeld naar DJStunter, maar DJStunter wist blijkbaar weer eens van niets.

Vandaag kwam ik een opmerkelijke review tegen van drie weken geleden:
Een meneer heeft een losse Focusrite 2i2 aangeschaft bij DJStunter, maar hij heeft de gebundelde studio versie ontvangen, deze zat ook nog eens niet in de originele verpakking. Het is dan ook hoogstwaarschijnlijk dat deze meneer mijn geretourneerde bestelling heeft ontvangen, en dit terwijl DJStunter nog steeds geen geld heeft gerestitueerd.

Dus let op, dit komt regelmatig voor bij DJStunter.

Nick hasn’t received any votes.

Nick hasn’t received any thanks yous.

Nick doesn’t have any fans yet.

Nick isn’t following anybody yet.