Developed in part with a grant from
the National Science Foundation

Member since November 2016

  • Reviews 1
  • First to Review 0
  • Thank Yous 0
  • Fans 0
  • Profile Views 128

Review Distribution

5 stars
1
4 stars
3 stars
2 stars
1 star

1 Review by ilda

Tidestore

Tidestore

11/13/16

Kur nje mikesha ime me sygjeroi te blija nje produkt tek Tidestore, mendova se do te merrja nje produkt sipas shijeve dhe peritshmerive te mia, por ne fakt ndodhi e kunderta. Produkti me erdhi i demtuar dhe cilesia e tij linte shume per te deshiruar. U zhgenjeva disi dhe kontaktova Tinderstore.com per pakenaqesine time. Ata me kthyen pergjigje shume vone, pra arrita te kuptoj qe kjo faqe ose kopani ka probleme jo vetem me cilesine e produktit por edhe me korrektesine ne kthimin e pergjigjeve te ankesave te klienteve. Heren tjeter do ta mendoj dy here nese do me duhet te blej ndonje produkt online tek Tinderstore.com. Sidoqofte edhe pse me vonese ata me kthyen pergjigje dhe me thane se do te me rimbursonin te gjitha parate e shpenzuara per produktin e blere, se paku ne kete pike u treguan korrekt. Gjithashtu me premtuan se produktin tjeter do ta merrja falas. Epo gjysma e se keqes apo jo?. Shpresoj te kete permiresime ne vazhdim kjo faqe, do e rimendoj serish vendimin tim per te blere ose jo ketu.

UPDATE

Problemi im i mesiperm u zgjidh me sukses. Faleminderit SiteJabber per pergjigjen e shpejte nga ana juaj dhe shqetesimin qe shfaqet ne zgjidhjen e problemit tim. Tani besoj vertete se i mbani premtimet tuaja per cdo klient. Edhe nje shoqja ime kishte pasur fillimisht nje eksperience jo te mire por ju ja zgjidhet edhe asaj menjehere problemin. Ndonjehere probleme te tilla ndodhin ne faqet dhe blerjet online. Faleminderit. Jeni me te miret.

ilda hasn’t received any votes.

ilda hasn’t received any thanks yous.

ilda doesn’t have any fans yet.

ilda isn’t following anybody yet.

Similar Reviewers on Sitejabber

cobyf
6/22/19

I love Tidestore. They have such great deals on trendy pieces. With them, I don't have to break...

lewisk30
6/17/19

We ordered more than 1 item and we received the same description mention on tidestore.The...