We’re in this together! Stay safe with our COVID-19 guide

View
×
henrikl6

Henrik L.

Contributor Level

Total Points
261

2 Reviews by Henrik

10/13/20

Efter forgæves at komme i kontakt med forsikringsselskabet efter en skadeanmeldelse, tager jeg fat i Dansk Rejsefosikring som har solgt mig lorteforsikringen. Her er uddrag af korrespondancen:

Henrik: Hej Dansk Rejseforsikring. Som i kan se nedenstående er min skadeanmeldelse til AIG endnu ikke behandlet her to måneder efter skaden. Andre forsikringstagere som har tilsvarende skader, f. Eks gennem Safeaway, har fået deres erstatning forlængst. Jeg kan ikke engang får en status, men kun et autosvar.

Jakob B fra Dansk Rejseforsikring: Vi er agenter for AIG og ikke et forsikringsselskab. Det er således AIG du skal angive som forsikringsselskab. Venlig hilsen Jakob

Henrik: Hej Jakob. I står vel inden for det i sælger? Det er jo på jeres hjemmeside man kan læse om forsikringens fortræffeligheder, så jeg synes sandelig i har et medansvar.

Jakob B fra Dansk Rejseforsikring: Jeg har fuld forståelse for din frustration, men det er ikke os der skadebehandler. Jeg har undtagelsesvist kontaktet AIG og rykket på dine vegne, som oplyser at de er tæt på at være nået frem til anmeldelser fra din dato.

Det undrer mig efter dette svar meget at "Dansk Rejseforsikring" har så mange glade kunder her på trustpilot og på deres hjemmeside, når de ifølge Jakob ikke sagsbehandler. Vil det sige at kunder skriver ind til Trustpilot når de har købt en rejseforsikring for at rose et en forsikringsagent i et andet selskab? Hmmmm.

Jeg behøver vel ikke at skrive at lorteforsikringen selvfølgelig ikke dækkede min hjemtransport i forbindelse med Covid-19.

Dansk Rejseforsikring reklamere med "Fuld dækning - en hel del billiger": Hvordan kan de det, når forsikringen ikke engang dækker det som andre rejseforsikringer dækker? Hvordan kan det være "Dansk Rejseforsikring" når forsikringen er i et amerikansk forsikringsselskab AIG?

I skrivende stund har AIG (den forsikring du køber gennem Dansk Rejseforsikring) en rating på Trustpilot på 2,4, mens f. Eks Europæiske rejseforsikring 4.2, Safeaway her 4,3 og Gouda Rejseforsikring 4,4. Du kan ikke bruge Dansk rejseforsikring egen rating til at vurdere kvaliteten af din forsikring.

10/12/20

I have spent a lot of time writing critical reviews that are both honest and keep a sober tone to discover that they have been blocked (or "flagged" by the business owner. Then the business owner posts 2-5 positive reviews (wich he writes himself) and when and if my review is done actively (which is far from certain because Trustpilot takes a long time to review reviews that have been flagged) I can be sure that no one sees my review.
Therefore, Trustpilot is a waste of time both for customers and for those who want to write a review.

Henrik Has Earned 1 Vote

Henrik L.'s review of Trustpilot earned a Very Helpful vote

Henrik hasn’t received any thanks yous.

Henrik doesn’t have any fans yet.

Henrik isn’t following anybody yet.

Empty.

Similar Reviewers on Sitejabber

normans249
10/11/21

Trustpilot will make every effort to prevent the posting of bad reviews of the businesses on the...

alexf590
10/10/21

All reviews on "TRUST" PILOT ARE BS COmpay is a joke and out to scam people. Do not trust them...