Developed in part with a grant from
the National Science Foundation
Review of twoB.dk

twoB.dk reviews

11 reviews
Klitmøllervej 29, 1 tv
Vanløse, 2720 2740, Denmark
Tel: 22 61 62 53
twob@twob.dk

11 Reviews From Our Community

3 stars
2 stars
1 star
Service
1
Value
1
Shipping
1
Returns
1
Quality
1

All Reviews

sannek1
1 review
0 helpful votes
11/19/18

Produktet har rigtig god kvalitet og ryger ikke af på tøjet - har bestilt igennem dem i flere år nu og når man skriver til dem svarer de hurtigt

murasab
1 review
0 helpful votes
7/19/18

Købte kassen med 10 pakker i. De virker helt efter hensigten og klistrer nemt. Nemt betaling og relativ hurtig levering.

melissac206
1 review
0 helpful votes
3/7/18

Sweat padsene er billige og kvaliteten er rigtig god - de klistrer rigtig godt til tøjet. Bestiller ofte og får altid en god oplevelse

christoffera
1 review
1 helpful vote
5/15/17

Sweat padsene holder rigtig godt og kommer ikke af. Kan bruges på næsten al tøj og man mærker dem ikke. Også ret nemt at bestille på hjemmesiden via paypal

mariea50
1 review
4 helpful votes
8/12/16

Bruger dem mest på skjorter og t-shirts. Virker super og kan holde sig 2 gange normalt.
Ville blot ønske de også fandtes i sort.

Response from Beway B., twoB.dk Representative
Hej Marie

Tusind tak for din kommentar - vi er rigtig glade for at du er tilfreds med produktet :) Vi arbejder på at få produceret dem i sort men det er desværre ikke lige til pga. materialer og lovgivningen men skulle det ske vi kommer ud med sorte sweat pads skal vi gøre opmærksom på dette.

Bedste hilsner
twoB
betinav
1 review
0 helpful votes
7/30/15

De er de bedste og billigste i Danmark. De klistrer meget fint også er størrelsen tilpas. Ellers kan man klippe dem og tilpasse dem selv til forskellige slags tøj

Service
Value
Shipping
Returns
Quality
christianc31
1 review
1 helpful vote
4/27/15

Det er super fedt med et produkt som er naturlig og ikke indeholder kemikalier. Også virker det bare!

danialh6
1 review
1 helpful vote
1/8/15

The old site was not optimal but the service was quick and professional

tinap12
1 review
1 helpful vote
1/7/15

Det var meget nemt at forstå systemet med bestilling og betaling. Især prisen var meget tydeligt, hvilket altid er godt.

elisabethr3
1 review
1 helpful vote
1/6/15

I just love them !!!! I Can't live without !!!,

sonjas6
1 review
1 helpful vote
12/29/14

Sweatpadsene fra twoB er nemme at bruge og holder hele dagen.
Det er nemt at bestille og betale online og pakken kommer kort tid efter. Alt i alt en god oplevelse.

Customer Questions & Answers

Questions? Get answers from the twoB.dk staff and other customers.
Note: this is not for reviews - click here to write a review
Get notified about new answers to your questions.
Posting guidelines
Typical questions asked:
  • How long does shipping take?
  • What is the return policy?
  • Where is the company located?

Did You Find This Page Useful?

Sites You Might Also Like

×
Have a question about
twoB.dk?
Post Review