We’re in this together! Stay safe with our COVID-19 guide

View
×
 • Bookmark

  Saal-digital.nl

Corporate Values

Overview

Saal-digital.nl has a consumer rating of 5 stars from 1 review indicating that most customers are generally satisfied with their purchases.

 • Service
  1
 • Value
  1
 • Shipping
  1
 • Returns
  1
 • Quality
  1
View ratings trends
How would you rate Saal-digital.nl?
Top Positive Review

“Fotoboek Professional Line”

Jeroen S.
6/10/21

Een tijd geleden kwam het idee in me op om eindelijk eens een stuk van mijn portfolio te bundelen. In mijn zoektocht naar een goeie online drukker kwam ik Saal tegen. Om eerlijk te zijn stelde ik het samenstellen even uit want ik ontzag me het gedoe om foto's te selecteren (van 8 jaar ver) en er dan een gepaste layout mee te maken voor het boek. Na wat gesukkel met de software van Saal zelf was ik goed vertrokken. Moet zeggen, de eerste stapjes zijn wat zoeken maar éénmaal je de manieren van layouts gebruiken (automatisch of zelf te kiezen) door hebt loopt alles lekker vlot. De uitvoering die ik nam is de professional line. Dit is eigenlijk de luxe uitvoering van hun fotoboeken. Is de extra luxe het waard? Misschien niet voor iedereen maar de acryl cover geeft wat extra stevigheid en "bling bling" aan het boek. Wat zeker niet te missen is voor mij persoonlijk is de extra waarde van de high end matte print. Het laat de foto's echt schitterend uitkomen en is precies wat ik verwachte/hoopte hiervan. Is Saal de goedkoopste? Nee, zeker niet maar hun manier van printen is topkwaliteit en ik weet zeker dat ik nog een iets wat kleinere versie en met gewone cover zal bijdrukken. De kwaliteit blijft top maar de uitvoering zal iets goedkoper worden (want die keuze heb je natuurlijk ook bij hen). Nog een laatste opmerking: Bij een eerste druk raakte het album beschadigd doordat een scherp voorwerp dwars door de doos prikte bij het transport. Na wat foto's te hebben gezonden werd dit probleem snel opgelost, een goeie klantenservice dus!

See positive reviews

Reviews (1)

Rating

Timeframe

Other

jeroens16
2 reviews
27 helpful votes
June 10th, 2021

Een tijd geleden kwam het idee in me op om eindelijk eens een stuk van mijn portfolio te bundelen.
In mijn zoektocht naar een goeie online drukker kwam ik Saal tegen.
Om eerlijk te zijn stelde ik het samenstellen even uit want ik ontzag me het gedoe om foto's te selecteren (van 8 jaar ver) en er dan een gepaste layout mee te maken voor het boek.
Na wat gesukkel met de software van Saal zelf was ik goed vertrokken. Moet zeggen, de eerste stapjes zijn wat zoeken maar éénmaal je de manieren van layouts gebruiken (automatisch of zelf te kiezen) door hebt loopt alles lekker vlot.
De uitvoering die ik nam is de professional line. Dit is eigenlijk de luxe uitvoering van hun fotoboeken. Is de extra luxe het waard? Misschien niet voor iedereen maar de acryl cover geeft wat extra stevigheid en "bling bling" aan het boek. Wat zeker niet te missen is voor mij persoonlijk is de extra waarde van de high end matte print. Het laat de foto's echt schitterend uitkomen en is precies wat ik verwachte/hoopte hiervan.
Is Saal de goedkoopste? Nee, zeker niet maar hun manier van printen is topkwaliteit en ik weet zeker dat ik nog een iets wat kleinere versie en met gewone cover zal bijdrukken. De kwaliteit blijft top maar de uitvoering zal iets goedkoper worden (want die keuze heb je natuurlijk ook bij hen).
Nog een laatste opmerking: Bij een eerste druk raakte het album beschadigd doordat een scherp voorwerp dwars door de doos prikte bij het transport. Na wat foto's te hebben gezonden werd dit probleem snel opgelost, een goeie klantenservice dus!

Tip for consumers:
Geef het gebruik van hun software een kans. Ik had er zelf een klein beetje moeite mee te te beginnen

Products used:
Professional Line Fotoboek

Q&A (0)

Questions? Get answers from the Saal-digital.nl staff and other customers.

Posting guidelines
Typical questions asked:
 • How long does shipping take?
 • What is the return policy?
 • Where is the company located?

Sitejabber for Business

Gain trust and grow your business with customer reviews

About the business

How do I know I can trust these reviews about Saal-digital.nl?

 • Sitejabber’s sole mission is to increase online transparency for consumers and businesses
 • Sitejabber has helped over 100M consumers make better purchasing decisions online
 • Suspicious reviews are flagged by our algorithms, moderators, and community members
Have a question about Saal-digital.nl?

Is this your business?

Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and manage your listing.

Claim Your Business