We’re in this together! Stay safe with our COVID-19 guide

View
×
  • Bookmark

    Danskrejseforsikring.dk

Corporate Values

Overview

Danskrejseforsikring.dk has a consumer rating of 1 star from 1 review indicating that most customers are generally dissatisfied with their purchases.

View ratings trends
How would you rate Danskrejseforsikring.dk?
Top Critical Review

“Gør dig selv en tjeneste: Find et andet selskab”

Henrik L.
10/13/20

Efter forgæves at komme i kontakt med forsikringsselskabet efter en skadeanmeldelse, tager jeg fat i Dansk Rejsefosikring som har solgt mig lorteforsikringen. Her er uddrag af korrespondancen: Henrik: Hej Dansk Rejseforsikring. Som i kan se nedenstående er min skadeanmeldelse til AIG endnu ikke behandlet her to måneder efter skaden. Andre forsikringstagere som har tilsvarende skader, f. Eks gennem Safeaway, har fået deres erstatning forlængst. Jeg kan ikke engang får en status, men kun et autosvar. Jakob B fra Dansk Rejseforsikring: Vi er agenter for AIG og ikke et forsikringsselskab. Det er således AIG du skal angive som forsikringsselskab. Venlig hilsen Jakob Henrik: Hej Jakob. I står vel inden for det i sælger? Det er jo på jeres hjemmeside man kan læse om forsikringens fortræffeligheder, så jeg synes sandelig i har et medansvar. Jakob B fra Dansk Rejseforsikring: Jeg har fuld forståelse for din frustration, men det er ikke os der skadebehandler. Jeg har undtagelsesvist kontaktet AIG og rykket på dine vegne, som oplyser at de er tæt på at være nået frem til anmeldelser fra din dato. Det undrer mig efter dette svar meget at "Dansk Rejseforsikring" har så mange glade kunder her på trustpilot og på deres hjemmeside, når de ifølge Jakob ikke sagsbehandler. Vil det sige at kunder skriver ind til Trustpilot når de har købt en rejseforsikring for at rose et en forsikringsagent i et andet selskab? Hmmmm. Jeg behøver vel ikke at skrive at lorteforsikringen selvfølgelig ikke dækkede min hjemtransport i forbindelse med Covid-19. Dansk Rejseforsikring reklamere med "Fuld dækning - en hel del billiger": Hvordan kan de det, når forsikringen ikke engang dækker det som andre rejseforsikringer dækker? Hvordan kan det være "Dansk Rejseforsikring" når forsikringen er i et amerikansk forsikringsselskab AIG? I skrivende stund har AIG (den forsikring du køber gennem Dansk Rejseforsikring) en rating på Trustpilot på 2,4, mens f. Eks Europæiske rejseforsikring 4.2, Safeaway her 4,3 og Gouda Rejseforsikring 4,4. Du kan ikke bruge Dansk rejseforsikring egen rating til at vurdere kvaliteten af din forsikring.

See critical reviews

Reviews (1)

Rating

Timeframe

Other

henrikl6
2 reviews
1 helpful vote
October 13th, 2020

Efter forgæves at komme i kontakt med forsikringsselskabet efter en skadeanmeldelse, tager jeg fat i Dansk Rejsefosikring som har solgt mig lorteforsikringen. Her er uddrag af korrespondancen:

Henrik: Hej Dansk Rejseforsikring. Som i kan se nedenstående er min skadeanmeldelse til AIG endnu ikke behandlet her to måneder efter skaden. Andre forsikringstagere som har tilsvarende skader, f. Eks gennem Safeaway, har fået deres erstatning forlængst. Jeg kan ikke engang får en status, men kun et autosvar.

Jakob B fra Dansk Rejseforsikring: Vi er agenter for AIG og ikke et forsikringsselskab. Det er således AIG du skal angive som forsikringsselskab. Venlig hilsen Jakob

Henrik: Hej Jakob. I står vel inden for det i sælger? Det er jo på jeres hjemmeside man kan læse om forsikringens fortræffeligheder, så jeg synes sandelig i har et medansvar.

Jakob B fra Dansk Rejseforsikring: Jeg har fuld forståelse for din frustration, men det er ikke os der skadebehandler. Jeg har undtagelsesvist kontaktet AIG og rykket på dine vegne, som oplyser at de er tæt på at være nået frem til anmeldelser fra din dato.

Det undrer mig efter dette svar meget at "Dansk Rejseforsikring" har så mange glade kunder her på trustpilot og på deres hjemmeside, når de ifølge Jakob ikke sagsbehandler. Vil det sige at kunder skriver ind til Trustpilot når de har købt en rejseforsikring for at rose et en forsikringsagent i et andet selskab? Hmmmm.

Jeg behøver vel ikke at skrive at lorteforsikringen selvfølgelig ikke dækkede min hjemtransport i forbindelse med Covid-19.

Dansk Rejseforsikring reklamere med "Fuld dækning - en hel del billiger": Hvordan kan de det, når forsikringen ikke engang dækker det som andre rejseforsikringer dækker? Hvordan kan det være "Dansk Rejseforsikring" når forsikringen er i et amerikansk forsikringsselskab AIG?

I skrivende stund har AIG (den forsikring du køber gennem Dansk Rejseforsikring) en rating på Trustpilot på 2,4, mens f. Eks Europæiske rejseforsikring 4.2, Safeaway her 4,3 og Gouda Rejseforsikring 4,4. Du kan ikke bruge Dansk rejseforsikring egen rating til at vurdere kvaliteten af din forsikring.

Q&A (0)

Questions? Get answers from the Danskrejseforsikring.dk staff and other customers.

Posting guidelines
Typical questions asked:
  • How long does shipping take?
  • What is the return policy?
  • Where is the company located?

Sitejabber for Business

Gain trust and grow your business with customer reviews

About the business

How do I know I can trust these reviews about Danskrejseforsikring.dk?

  • Sitejabber’s sole mission is to increase online transparency for consumers and businesses
  • Sitejabber has helped over 100M consumers make better purchasing decisions online
  • Suspicious reviews are flagged by our algorithms, moderators, and community members
Have a question about Danskrejseforsikring.dk?

Is this your business?

Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and manage your listing.

Claim Your Business